Dorpsstraat 1
6042LA
ROERMOND
tel. 0475-326690

De wedstrijd tegen RKAVC stond gepland op zondag 7 april om 15:30. Echter begon de wedstrijd pas een half uur later. De scheidsrechter had namelijk wat vertraging opgelopen door een auto-ongeluk, maar hij besloot toch om de wedstrijd gewoon te fluiten.

In de 5e minuut was het al raak, waarbij Luuk scoorde, waardoor de stand 0-1 werd. Drie minuten later veroorzaakte een actie van Rik Penners een overtreding in het strafschopgebied, wat resulteerde in een penalty die Alex benutte, waardoor de stand 0-2 werd. De wedstrijd ging verder met een aantal kansen en acties, waaronder een buitenspelgoal van RKAVC die werd afgekeurd. Max scoorde een prachtige goal in de rechterbovenhoek in de 21e minuut, waardoor de stand 0-3 werd. Alex scoorde nog twee keer voor de rust na voorzetten van Guus en Rutger, waardoor de stand 0-5 werd. Echter wist RKAVC ook nog iets terug te doen in de eerste helft door middel van een counter met een mooie, maar misschien wel gelukkige, goal in de rechterbovenhoek. Met een 1-5 voorsprong gingen de boys de rust in.

In de rust vond een wissel plaats bij Slek: Cas ging eruit en Ties kwam in zijn plaats, terwijl Youri doorschoof naar het middenveld. In de tweede helft begon Guus met een mooie actie die resulteerde in een goal van Alex, echter werd deze goal afgekeurd wegens buitenspel.

De wedstrijd kende diverse wissels bij Slek: Rik werd gewisseld voor Niek en Luuk werd gewisseld voor Vince, later werd Dennis ook nog gewisseld voor Loek. Het spel ging door met kansen aan beide kanten, waaronder een aantal reddingen van de RKAVC-keeper. Uiteindelijk scoorde Alex nogmaals in de 85e minuut, waarmee de eindstand op 1-6 werd bepaald.

Na het laatste fluitsignaal kregen de mannen van de Slek niet eenmaal, maar zelfs tweemaal goed nieuws. Niet alleen werd er gelijkgespeeld door Linne tegen Centrum Boys, waardoor Slekkerboys zondag 14 april (thuis) kampioen kan worden tegen Sint Joost, maar ook maakte de jarige Rutger bekend dat hij en zijn vriendin in verwachting zijn van een kleintje.